Robert Kiyosaki: “Ouderwetse investeerders komen uit de dollar, de ideeën van Warren Buffett staan ​​erachter.”

0

Robert Kiyosaki, een toonaangevende investeerder en auteur van de bestseller ‘Rich Father Poor Father’, zegt dat hij BTC niet steunt; Het blijft Bitcoin ondersteunen met YouTube-video’s en tweets.

In zijn laatste video maakte Kiyosaki zijn weg naar de wereldberoemde miljardair Warren Buffett vanwege zijn aanhoudende kritiek op Bitcoin en goud en zijn trouw aan de dollar.

Volgens de laatste tweets van Kiyosaki werd de dollar ook ter dood veroordeeld vanwege het monetaire versoepelingsbeleid van de Fed.

“Ik vermoed dat Bitcoin binnen drie jaar 75 duizend dollar zal zien”

In de video herinnerde Kiyosaki zijn kijkers aan het lopende monetaire versoepelingsbeleid. Dit is de litecoin koers verwachting.

Hij zei ook dat miljardair Paul Tudor zei dat Jones recente toegang tot Bitcoin zag als een signaal om ouderwetse investeerders uit de dollar te halen en het nieuwe digitale goud, BTC, binnen te gaan.

Paul Tudor Jones vergeleek de huidige situatie van Bitcoin met de lage prijs van goud in 1971. Kiyosaki verklaarde dat de XAU in dat jaar slechts 35 dollar bedroeg, maar de volgende jaren steeg tot 850 dollar. De huidige goudprijs is $ 1,779.

Kiyosaki, de auteur van de boeken over investeerders en financiële geletterdheid, was een fervent voorstander van zilver en goud als veilige toevluchtsoorden (en recentelijk Bitcoin). In zijn laatste tweet deelde hij zijn verwachtingen dat Bitcoin over 3 jaar 75 duizend dollar zal zien. Goud stijgt naar $ 3.000 per jaar en zilver (momenteel $ 17) naar $ 40 in vijf jaar.

ECONOMIE gaat dood. FED incompetent. Volgende BAILOUT biljoenen aan pensioenen. HOOP vervaagt. Meer goudzilver Bitcoin gekocht. GOUD @ $ 1700. Voorspel $ 3000 in 1 jaar. Zilver @ $ 17. Voorspel $ 40 in 5 jaar. Bitcoin @ $ 9800. Voorspellen $ 75.000 in 3 jaar. BID voor de BESTE VOORBEREIDING voor de SLECHTSTE. Eth prijs verwachting is ook hoog.

“Warren Buffett verkoopt aan Bitcoin”

De investeringsgoeroe noemde ook Warren Buffett, een Bitcoin-vijand. Een paar jaar geleden noemde Buffett Bitcoin ‘muisgif’. CEO Justin Sun van Tron eerder dit jaar; Hij organiseerde een reliëfdiner met Buffett en bood hem zelfs een portemonnee aan met BTC en TRX.

Vergaderingen met Sun en andere leiders van de crypto-industrie (Litecoin-oprichter Charlie Lee, eToro-CEO Yoni Assia, etc.) waren zinloos. Buffett was er niet van overtuigd om de toonaangevende cryptocurrency te kopen. De miljardair gelooft echter dat blockchain veelbelovend is.

Robert Kiyosaki bekritiseert Buffett door te zeggen dat zijn investeringsideeën te oud zijn in zijn video. Kiyosaki verklaarde dat Buffett momenteel gelooft dat de dollar de beste veilige haven is en $ 150 miljard aan contanten heeft.

Buffett haat niet alleen Bitcoin, maar vertrouwt ook geen goud en gelooft dat de beurs een ballon is.

Related Posts