Hoe is de telefoon onderzocht? En welke technieken in de telefoonwereld hebben alles voorgoed veranderd?

0

Alexander Graham Bell had waarschijnlijk geen idee dat hij had ontdekt wat de wereld uiteindelijk op meer manieren zou veranderen dan men zich kan voorstellen. De technologie die begon voor telefoons heeft geleid tot meer ontdekkingen op het gebied van telecommunicatie, en sim abonnementen die mensen in contact houden en verbonden houden met de rest van de wereld.

De Vroege Dagen van alle telefoons en sim only abonnementen

Op 10 maart 1876 zond Alexander Graham Bell de eerste toespraak uit met behulp van elektriciteit. Vanaf die dag veranderde het telefoonsysteem elk aspect van het leven. Hoewel het de wereld niet onmiddellijk veranderde, zette het de communicatie op een pad dat de toekomst van de communicatie zou veranderen.

Het aanvankelijke gebrek aan acceptatie van de ontdekking van de heer Bell was te wijten aan het feit dat de telegraaf de dominante vorm van communicatie was en dat deze al meer dan 50 jaar bestond. Deze stem over elektrische leidingen die de heer Bell voorstelde was een nieuwe en ontmoedigende ontdekking.

  1. In de late jaren 1870 nam Bell zijn openbare telefonische demonstraties mee op de weg in een poging om het bewustzijn en de overheidsfinanciën voor het project te verhogen. De heer Bell presenteerde de telefoon als een omroepsysteem.
  2. Aanvankelijk waren er slechts twee telefoonlijnen aangesloten. In juni30, 188 waren er 287 telefoons geïnstalleerd, in juli waren er 750. Tien jaar later zouden er 167.000 telefoons zijn en een doolhof van draden boven de grond. (Pool, Ithiel de Sola; _The Social Impact of the Telephone_; Cambridge, MIT Press, 1977).
  3. Technologie

Meneer Bell was niet de enige die werkte aan ideeën die invloed zouden hebben op de telefoontechnologie. Thomas Edison vond de eerste zender en ontvanger uit die praktisch zou zijn voor commercieel gebruik. Hij had al een vorm van multiplexing uitgevonden die het mogelijk maakte om berichten in tegengestelde richting tegelijkertijd te versturen.

  1. In de daarop volgende jaren kwamen er nog veel meer veranderingen en AT&T nam in 1885 de technologie in gebruik om telefoons aan huizen en kantoren te verhuren, maar bleef eigenaar van de technologie.
  2. In de jaren 1880 kwam de telefooncentrale aan boord. In die tijd was er geen kiessysteem, geen signaleringssysteem en geen elektronische schakelaars. De bellers gingen aan de slag; ze kregen een operator die hen vervolgens met hun partij verbond en vervolgens hun gesprek voerden. Dit type systeem had geen belsignaal om te waarschuwen voor inkomende gesprekken en geen privacy omdat de centralist de middenman was die het gesprek bij elkaar hield.

Related Posts